- Home Waar? Wanneer? Nieuws Diensten Bieb Forum Waarom 'n Mac? Top & flop Advertenties Links Contact English -
Nieuwtjes
2013  

Lichtnetadapters: apple's en peren?
Een nieuwe Apple-dealer in Eindhoven: Leapp

Oudere berichten zijn verplaatst naar aparte pagina's:
2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005  2004  2003   2002   2001

De nieuwste berichten staan steeds bovenaan de pagina.

 

Apple's en peren? twee lichtnetadapters vergeleken

29 juli 2013

Lichtnetadapters: Apple’s en peren?

Het is de meeste mensen wel opgevallen: Apple's lichtnetadapters voor iPads en iPhones zijn niet bepaald goedkoop. En wie wat rondkijkt in de winkels of online, komt al snel "tweelingbroertjes" van Apple's adapters tegen, die flink goedkoper zijn. Waarom dan zo veel geld uitgeven? We besloten daarom eens wat adapters aan te schaffen en aan een nader onderzoek te onderwerpen. Wat zijn nu werkelijk de verschillen? Meer...

 

 


 


Het pand aan de Grote/Kleine Berg is al voorzien van posters...

 

 

Het pand aan de Grote/Kleine Berg is al voorzien van posters...

7 maart 2013

Een nieuwe Apple-dealer in Eindhoven: Leapp

Wie onlangs over de Grote Berg in Eindhoven is gereden, heeft het misschien al gezien: Eindhoven krijgt er een nieuwe Mac-dealer bij. Op posters is daar aangegeven, dat we hier binnenkort "for an Apple and an ‘i’" Apple-producten kunnen kopen. Toegegeven, de locatie - op de plek waar de Grote Berg en de Kleine Berg bij elkaar komen - is wat minder fraai dan de winkel van A-Mac in de Rechtestraat. Maar het gaat dan ook niet om een “gewone” Mac-dealer. Leapp is gespecialiseerd in "gebruikte (refurbished) Mac's, MacBooks, iPads en iPhones".

Leapp heeft al langer een online shop, en sinds kort ook een winkel in Amsterdam (ook wel bekend staand als Eindhoven-Noord). Op deze locatie zaten eerder meubelzaak Summit, en dure-beddenwinkel Hästens. De winkel is voor een periode van 5 jaar gehuurd, met een optie voor de volgende 5 jaar. Volgens het Eindhovens Dagblad opent de nieuwe winkel op 20 april. We houden u op de hoogte!


Het pand aan de Grote/Kleine Berg is al voorzien van posters...

 

Deze pagina is bijgewerkt op .
Copyright ©